Intr-un bol, cernem faina pe care o amestecam cu praful de copt si cel de portocala.
Separat in alt bol, frecam ouale cu zaharul pana se albesc, apoi adaugam uleiul in fir, vanilia si iaurtul. Adaugam peste ingredientele umede, pe cele uscate si amestecam usor cu o paleta de jos in sus, pana la omogenizarea complete.
Umplem pe ¾ cu aluat, formele de muffins si in fiecare adaugam o bucatica de rahat.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, la foc moderat pentru 35-40’ (testam cu scobitoarea).
Se pot servi ca atare sau cu diferite topping-uri. Eu le-am ornat cu ciocolata.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii