Intr-un bol, cernem faina pe care o amestecam cu praful de copt si cel de portocala.
Separat in alt bol, frecam ouale cu zaharul pana se albesc, apoi adaugam uleiul in fir, vanilia si iaurtul. Adaugam peste ingredientele umede, pe cele uscate si amestecam usor cu o paleta de jos in sus, pana la omogenizarea complete.
Umplem pe ¾ cu aluat, formele de muffins si in fiecare adaugam o bucatica de rahat.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, la foc moderat pentru 35-40’ (testam cu scobitoarea).
Se pot servi ca atare sau cu diferite topping-uri. Eu le-am ornat cu ciocolata.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii