Mai întâi se prepară aluatul sfărâmicios amestecând cu degetele toate ingredientele până ce amestecul capătă o consistenţă nisipoasă. Se lasă deoparte şi se prepară aluatul pentru muffins. Intr-un vas se amestecă ingredientele uscate: făina, zahăr, sare, praful de copt şi bicarbonat. In alt vas se bat ouăle, se adaugă uleiul, se amestecă apoi se pune jumătate din ingredientele uscate. Se adaugă iaurtul apoi restul ingredientelor uscate. Se omogenizează rezultând un aluat moale. Tava de muffins se pregăteşte cu hârtii speciale şi în fiecare se pune câte o lingură de aluat. Se presară jumătate din cantitatea de afine apoi, peste ele, se pune restul de aluat. În fiecare formă se presară aluat sfărâmicios şi deasupra lui restul de afine. Tava se pune în cuptorul preâncălzit la 180 grade şi se lasă la copt 30 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii