Muffins multigrane cu fructe de padure

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Muffins multigrane cu fructe de padure

Ingrediente

  • 2 cani faina integrala
  • 125g fulgi de ovaz(se pot lasa sub forma de fulgi sau se pot macina la rasnita de cafea si devin ca o faina)
  • 125g faina de malai(sau faina de gris)
  • 10ml ghimbir macinat(sau scortisoara)
  • 5ml bicarbonat de sodiu
  • 5ml praf de copt
  • 375ml iaurt natur(sau de vanilie)
  • 125ml miere
  • 75ml ulei
  • 1 ou
  • 250ml fructe de padure(zmeura,mure,afine,porumbele amestecate sau doar de-un fel,proaspete sau congelate)eu am facut cu mure

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam faina,fulgii de ovaz,faina de malai(sau gris),ghimbirul,praful de copt,bicarbonatul de sodiu.

In alt bol amestecam iaurtul,mierea,uleiul si oul.Se toarna compozitia "uda" peste faina si amestecam pana s-a omogenizat.Se adauga fructele si se amesteca(cu grija sa nu zdrobim prea tare fructele).

Se toarna in forme de muffin si se coc 25min. la 200C.

Aceste muffinuri nu sunt foarte dulci.Daca le vreti mai dulci dublati cantitatea de miere sau mai puneti 1/2 cana zahar brun.Se servesc cu inghetata de vanilie,sau cu sos de mere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise