Amestecam faina cu praful de copt,parmezanul ,sare si piper;
Separat amestecam ingredientele lichide:oul,laptele,untul topit,
Separat taiem cubulete crenvustii,si cascavalul;
Amestecam compozitia lichida cu faina,amestecam usor nu mai mult de 3-4 ture,adaugam crenvustii si cascavalul;
Luam formele de muffins le ungem cu unt sau ulei ,presaram pesmet,in modul acesta nu se lipesc de forme,umplem formele 3/4;Deasupra putem orna cu pinoli faramati sau in cazul meu cu fistic faramitat,introducem in cuptorul cald 180°C timp de 25 minute;
OBS: nu deschidem cuptorul pana la sfarsitul coacerii;
Ingredientele se amesteca cat mai putin posibil;
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii