autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Sosuri

MUJDEI

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
- 2 catei de usturoi, - sare, - apa

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata usturoiul si se preseaza cu acel aparat special.Se adauga sare si se freaca usturoiul timp de 2-3 minute.Se pune apa si se amesteca.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUJDEI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Carne marinata cu cartofi dulci la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana

Carne marinata cu cartofi dulci la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana

1)Carnea se condimenteaza cu sare, piper,chimion,dafin,usturoiul pisat,boia,pasta de ardei si vin.Se

19 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi
Ceatal prajit cu mujdei de usturoi

Ceatal prajit cu mujdei de usturoi

Ceatalul ademeneste si innebuneste toti turistii vara pe litoral cu mirosul si gustul lui unic... Este

8 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

  • 8 comentarii

  • M.J. , 18 iulie 2019

    Simplu si la obiect... m-am saturat de Sefi in bucatarie care inainte sa iti scrie reteta iti face istoria artei culinare si a produsului... Felicitari pt modul simplu si la obiect al retetei. Restul tine de gust, la mine a contat ca se face rapid.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Exact asa prefera si familia mea mujdeiul.Este reteta clasica de mujdei.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Eu ii spun mujdei taranesc............Lenutica si mama tot asa il face.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Sumplu, clasic, exact asa cum il facea si mama si imi placea tare.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Eu adaug ulei,zeama de lamaie si uneori diluez cu apa minerala. Iese ca o maioneza.

    • Tatar Nicu

      Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Daca dupa ce ai strvit usturoiul,adaugi un pic de sare,il freci cu ulei sau unt,adaugi ierburi si un strop de lamaie obtii o maioneza de usturoi,pe care o poti dilua cu apa.

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 17 mai 2009

      Imi place reteta ta,si eu prepar mujdei insa mai adaug smantana..si putina zeama de lamaie ,si nu pun apa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Foarte bun.Eu adaug apa minerala,il albeste mult mai bine..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 2 catei de usturoi
  • - sare
  • - apa

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

M.J.

Simplu si la obiect... m-am saturat de Sefi in bucatarie care inainte sa iti scrie reteta iti face istoria artei culinare si a produsului... Felicitari pt modul simplu si la obiect al retetei. Restul tine de gust, la mine a contat ca se face rapid.

Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
CIULAMA DE CIUPERCI