Autor:
Fryn (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 19 aprilie 2010
Ingrediente
Castraveti 10 buc., Pepeni 2 buc, Varza rosie 1 buc, Gogonele rosii si verzi 1/2 kg, Ardei capia 5 buc, Gogosari 5 buc, Conopida 1buc, Morcov 1 buc, Hrean, marar uscat, frunze de telina, usturoi, Sare pentru muraturi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se spala f bine legumele, se aleg sa nu fie lovite, stricate. Se aseaza in borcan dupa gustul fiecaruia. Se pregateste o saramura (o lingura varf de sare la 1l apa. Eu fierb aceasta saramura, iar cind clocoteste o torn in borcan peste legume. Se acopera si se de posteaza in camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja.
Se
16 voturi
7 comentarii
2h
Spalam legumele, curatam usturoiul si hreanul. Asezam alternativ toate legumele in butoi, adaugam
2 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
vio (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
super, arata tare bine
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Ce frumoase sunt!!!!!!!!!ador muraturile
juliya (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010
Este o reteta interesanta, ai intr-un singur recipient multe sortimente. Am notat-o!
licu pop (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010
Ador muraturile...felicitari!!!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010
Delicioasee
valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010
Sunt tare gustoase intr-adevar...