Carnea tocata impreuna cu ceapa se pun la calit intr-o tigaie, apoi se lasa sa se raceasca.
Se curata cartofii si se taie rondele foarte subtiri (pe razatoarea in V, cine are).Eu fac musacaua cu cartofii cruzi, dar se pot fierbe in coaja si apoi se feliaza.Se aseaza feliile de cartofi intr-un strat in tava peste care se va pune un strat de carne tocata calita si amestecata cu sare, piper macinat,verdeata si 3 oua.Se va alterna un strat de cartofi cu unul de carne tinandu-se cont ca ultimul strat sa fie de cartofi.Se adauga sucul de rosii si se introduce tava in cuptor acoperita cu folie de aluminiu, care va ajuta cartofii de la suprafata sa se fiarba. Dupa ce scade suficient,iar cartofii sunt gata, se bat si celelate 3 oua in care se pune putin patrujel si se pun peste musaca, inlaturandu-se folia.Se mai tine la cuptor cca 10 minute si este gata.
Se serveste cu diverse muraturi sau salate.Eu am servit cu gogosar umplut cu varza.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii