Se curata si se spala zarzavatul.
Se curata si se spala zarzavatul, apoi radacina de patrunjel si morcovul se dau prin razatoarea fina, ardeiul se taie cubulete fine.Totul se caleste in ulei de masline, apoi se adauga si carnea tocata, legumele deshidratate, condimentele, se adauga si un pic de apa si se potriveste, dupa gust, de sare. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit, pana scade tot sucul lasat de carne. Se da de pe foc si se adauga verdeata tocata foarte fin.
Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, se spala bine si se pun la fiert, in apa cu sare pana se inmoaie bine.Se scurg si se paseaza cu untul; pana obtinem un piure. Se unge o tava mai inalta, apoi se unge cu ulei de masline, se asaza un strat (jumatate din cantitatea de piure) de piure, apoi se intinde deasupra carnea cu zarzavatul inabusit si se acopera cu piureul ramas. Se rade cascavalul deasupra, se preseaza usor cu o lingurita piure, la distante egale, iar in fiecare adancitura, spargem cate un ou de prepelita. Se da cca. 20 de mute la foc potrivit, in cuptorul preincalzit. Este gata cand ouale sunt coapte bine si piureul este rumenit usor.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii