Se curata cartofii si se pun la fiert intr-o cratita.
Cand s-au fiert se scurge 70 % din apa si se zdrobesc cu unt si sare pana se obtine un piure omogen.
Se taie ceapa fideluta, morcovul se da prin razatoare.
Intr-o tigaie se va realiza umplutura astfel: se adauga uleiul apoi ceapa si morcovul, cand incep sa se inmoaie se adauga carnea tocata, bulionul , condimentele, cand s-a copt se presara 30 gr. faina si se amesteca pentru a se lega compozitia.
Intr-o tava tapetata cu faina si unsa cu ulei se intinde un strat de piure de cartofi, apoi umplutura, apoi restul de piure. Deasupra se toarna ouale batute cu branza rasa, patrunjel, si se decoreaza.
Se da la cuptor pentru aproximativ 30 minute, pana se rumeneste deasupra.
Trebuie sa mentionez ca eu nu am utilizat carne, dupa cum se vede si in poze.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii