Cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare ( tot cu coaja). Dupa ce au fiert se curata si se taie rondele.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si lasam sa se caleasca 6-7 min. Adaugam sare si piper dupa gust si patrunjelul verde tocat.
Se unge un vas termorezistent cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, asezam un strat de cartofi, condimentam, un strat de carne ( jumatate din cantitatea de carne ) rosii taiate felii subtiri. Apoi adaugam, cartofi, rosiile taiate, strat de carne si ultimul strat de cartofi. Se condimenteaza cu sare si piper, iar deasupra se toarna un amestec facut din ouale batute cu smantana, apoi se presara cu cascavalul ras.
Se introduce in cuptor si se tine pana se rumeneste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii