Cartofii ii fierbem in coaja. Dupa ce s-au fiert ii lasam la racit, iar in timpul acesta noi preparam restul. Ceapa, morcovii si cartofii cruzi le-am dat prin blender si le-am tocat marunt. Ceapa separat se caleste intr-o tigaie in untul si uleiul de masline. Morcovii si cartofii se amesteca cu carnea tocata si se adauga peste ceapa calita. Se lasa sa se caleasca toate circa 10 minute dupa care adaugam bulionul si foile de dafin si condimentam dupa gust. Se mai lasa inca 10 minute pe foc acoperit. Profitati de acest timp si curatati cartofii de coaja si puneti un rind intr-o tava unsa cu unt. Dupa ce amestecul s-a fript putin se adauga smintina si oul si se amesteca bine bine si dupa aia se poate opri focul. Se pune un strat peste cartofi si apoi un rind nou de cartofi. Intr-un vas amestecam smintina laptele si cascavalul pe care il turnam egal. Peste cartofi mai puteti presara cascaval. Se da la cuptorul preincalzit circa 40 de minute.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii