Carnea se spala, se zvinta, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii, cartofii se curata, se spala, se taie rondele. Ceapa se inabusa in ulei cu adaos de apa si se raceste. Carnea si ceapa se trec prin masina de tocat. Compozitia rezultata se condimenteaza, se inabusa in ulei pina scade (se reduce lichidul), se raceste si apoi se trece din nou prin masina de tocat.
La pasta rezultata se adauga ouale batute spuma, verdeata taiata marunt si se amesteca compozitia pina devine omogena.
Cartofii se prajesc in ulei sau se inabusa intr-o tava unsa cu grasime. Se aseaza un strat de cartofi si 1/2 din cantitatea de sos de smintina care se intinde uniform, apoi stratul de carne si restul de cartofi cu sosul de smintina.
Se introduce tava la cuptor pentru gratinat, timp de cca 30 minute. Spre sfirsitul gratinarii se presara deasupra caşcavalul ras.
Cind este gata rumenita, se scoate din cuptor, se portioneaza si se serveste cu sos tomat pus deasupra.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii