Pregatim dovleceii.
Pregatim dovleceii. Eu am avut dovleceii la congelator rasi si doar i-am pus la scurs. Incingem o tigaie cu putin ulei si punem carnea sa se rumeneasca usor. Asezonam cu sare si piper. Cand se schimba carnea la culoare, adaugam prazul rondele si lasam la calit, apoi adaugam ciupercile si usturoiul feliat. Dupa ce se calesc cateva minute, adaugam vinul. Dupa ce se evapora vinul, adaugam patrunjelul si amestecam, apoi punem lecio. Presaram oregano si potrivim gustul de sare si piper. Adaugam semintele de dovleac si mai tinem 2-3 minute pe foc, amestecand continuu. Luam tigaie de pe foc si lasam compozitia sa se racoreasca, apoi punem un ou si omogenizam. Ungem o tava cu putin unt si asezam un strat generos de dovlecei rasi, apoi punem compozitia de carne, o nivelam si asezam restul de dovlecei. Sosul il pregatim astfel: tocam ceapa si o punem la calit. Adaugam lecio, potrivim gustul de sare si piper si lasam cateva minute pe foc.Turnam sosul peste ultimul strat de dovlecei, presaram busuioc si dam la cuptor pentru circa 30-40 de minute. Servim cu iaurt. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii