Se stropeste fundul unui vas din ceramica sau termorezistent cu o lingura de soia light. Se taie rondele dintr-o ceapa si jumatate care se aseaza pe fundul vasului. Se amesteca intr-un castron, cu o paleta din lemn, pestele, ouale batute, crema de branza, 75 gr parmezan, ½ ceapa rosie taiata nu prea fin, oregano, se adauga un praf de cumin, un pic de piper si sare eventual (de preferat : nu !)
Peste rondelele de ceapa se aseaza legumele scurse in prealabil intr-o sita, amestecate incet cu 50 gr parmezan. Urmatorul strat este amestecul de peste si branzeturi. Se incheie cu un strat de rosii taiate rondele peste care se presara busuioc si parmezan. Se stropeste cu o lingura de ulei de masline. Se coace la cuptor la foc moderat primele 15 minute si apoi la foc iute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii