"Musaca" dietetica de mazare si fasole cu somon

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
"Musaca"  dietetica de mazare si fasole cu somon

Ingrediente

  • 2 cepe rosii
  • 500 de legume : mazare, fasole boabe, fasole verde, morcov, telina (legume congelate sau la cutie)
  • 1 conserva de 500 gr somon roz salbatic in suc propriu (sau ton)
  • 200 gr crema de branza light
  • 150 gr parmezan light
  • 2 oua
  • 2 rosii
  • O lingura sos soia light, o ligura ulei masline, oregano, busuioc, cumin, sare, piper

Mod de preparare

Se stropeste fundul unui vas din ceramica sau termorezistent cu o lingura de soia light. Se taie rondele dintr-o ceapa si jumatate care se aseaza pe fundul vasului. Se amesteca intr-un castron, cu o paleta din lemn, pestele, ouale batute, crema de branza, 75 gr parmezan, ½ ceapa rosie taiata nu prea fin, oregano, se adauga un praf de cumin, un pic de piper si sare eventual (de preferat : nu !)

Peste rondelele de ceapa se aseaza legumele scurse in prealabil intr-o sita, amestecate incet cu 50 gr parmezan. Urmatorul strat este amestecul de peste si branzeturi. Se incheie cu un strat de rosii taiate rondele peste care se presara busuioc si parmezan. Se stropeste cu o lingura de ulei de masline. Se coace la cuptor la foc moderat primele 15 minute si apoi la foc iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise