Se caleste ceapa in cateva linguri de ulei,se adauga pieptul de pui si se mai caleste un pic,apoi bulionul,catelul de usturoi tocat marunt,marar,patrunjel,sare si piper.Dupa ce se racoreste se adauga 3 oua batute.
Cartofii se curata,se dau prin razatoarea cu ochiuri mari; 500 g se amesteca cu 2 oua batute+200 g iaurt,sare si piper , fiind primul strat in tava unsa cu margarina. Al doilea strat va fi carnea calita,iar ultimul va fi un amestec din cei 300 g cartofi+ legume+2 oua batute+200 g iaurt,sare,piper.
Se da la cuptor cam 35-45 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii