Carnea se toaca.
Cartofii se curata de coaja,se taie felii si se pun la fiert.
Din cartofii fierti preparam un piure adaugand margarina, laptele,sare, vegeta.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in 3 linguri ulei si 3 linguri apa.
Atunci cand s-a inmuiat se adauga si carnea tocata si se mai tine 5-6 minute sa se caleasca putin si aceasta.
Adaugam o lingura de bulion si condimentam cu sare, vegeta si piper dupa gust.
Se opreste focul , se lasa sa se raceasca si apoi se pune si oul.
Ungem fundul unui vas rotund cu putin ulei si apoi asezam jumatate din cantitatea de piure.Peste el punem amestecul de carne si restul de piure.
Amestecam o lingura de bulion, putina apa si vegeta si intindem deasupra.
Introducem vasul in cuptorul deja incalzit, pentru 30-35 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii