Amestecam condimentele, intindem amestecul de prafuri peste muschi.Lasam 3-4 ore,il asezam intr-un vas mai inalt, peste care turnam baitzul.
Baitzul se obtine prin fierberea apei cu sarea, condimentele, ceapa si usturoiul.Lasam carnea in baitz 24 de ore, apoi o stergem si afumam la foc. Inainte de servire, spalam muschiul, il fierbem in apa cu vin,usturoi, ceapa si condimente.
(Ca timp de preparare nu am alocat timpul de macerare si nici periada cat se afuma care e de circa 3 ore. Am specificat doar timpul efectiv pe care il aloc lucrand la carne si baitz)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii