Intr-o tava mica unsa cu putin ulei am asezat muschiul. Am curatat si spalat cartofii. Muschiul l-am crestat iar in acel loc am pus felii de usturoi (din partea alba).Partea verde a usturoiului am lasat-o pur si simplu in tava. Cartofii i-am asezat pe langa carne si am mai adaugat putina apa (cam o jumatate de cana),delikat si ierburile de provence. Am lasat la cuptor pentru 1 ore la 155 grade. Surpriza a fost ca bucata de carne sa se gateasca inaintea cartofilor (chiar daca au fost ei mici) asa ca am scos carnea iar cartofii i-am lasat in tava cu apa si sucul lasat de carne si am mai acoperit tava cu folie de aluminiu pana au fost gata. Am ornat cu patrunjel si putin sos tartar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii