1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se unge carnea,se adauga sucul de la 1 portocala,foi de dafin si vin cat sa acopere carnea feliata .Se da la rece o noapte.2)Cartofii se taie in jumate si se fierb pe jumate.3)Carnea se aseaza intr-un vas care merge la cuptorintre feliile de carne se pun feliile de slanina sau bacon.Se pun cartofi(se condimenteazacu sare si piper),ceapa taiata rondele,portocala taiata in 2,ciupercile intregi sau taiate.Se stropeste cu ulei de masline si se acopera cu folie de aluminiu.Dupa 10-15 min,se se ia folia si se da la cuptor,din cand in cand se stropeste cu propriul sos.Cu 5 min inainte de a scoate din cuptor se pune branza.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii