1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se unge carnea,se adauga sucul de la 1 portocala,foi de dafin si vin cat sa acopere carnea feliata .Se da la rece o noapte.2)Cartofii se taie in jumate si se fierb pe jumate.3)Carnea se aseaza intr-un vas care merge la cuptorintre feliile de carne se pun feliile de slanina sau bacon.Se pun cartofi(se condimenteazacu sare si piper),ceapa taiata rondele,portocala taiata in 2,ciupercile intregi sau taiate.Se stropeste cu ulei de masline si se acopera cu folie de aluminiu.Dupa 10-15 min,se se ia folia si se da la cuptor,din cand in cand se stropeste cu propriul sos.Cu 5 min inainte de a scoate din cuptor se pune branza.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii