Carnea de porc se taie bucati mai mici dupa preferinta, apoi se condimenteaza.
Se pune gratarul la incins, cand este incins se topeste untul si se lasa sa se incinte si acesta, se pune carnea si se lasa 2-3min pe o parte si pe alta, daca o preferati mai rumenita se lasa 4-5 min pe o parte si pe alta. Se scoate pe o farfurie si se presara deasupra ierburi a la provence, acestea sunt mai multe ierburi dupa o reteta frantuzeasca care confera carni un gust aparte.
Se poate servi cu o garnitura, eu am ales ca garnitura cartofi prajiti.
Cartofi se curata si se prajesc intr-o tigaie in mult ulei sau untura dupa preferinta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii