Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Ingrediente

  • 400g muschi de vita
  • 10-15 boabe de piper colorate
  • 150ml sos de rosii
  • 1 lingura sos de rodii
  • sare si piper dupa gust
  • 50ml vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 10 fire ceapa verde foarte subtiri

Mod de preparare

Bucata de muschi se taie in doua,apoi se preseaza cu mana(nu se bate).

Intr-o tigaie,se incinge uleiul de masline si se prajesc boabele de piper cateva secunde.Se condimenteaza muschiul cu sare si piper,apoi se prajeste cate 8 minute pe fiecare parte.(Daca il vreti mai facut il tineti cate 10 minute pe fiecare parte)Cand este facut pe ambele parti se adauga vinul,se lasa sa se evapore alcoolul,apoi se adauga frunzele de ceapa fin tocate.(in mod normal la acest preparat era nevoie de ciboulette,cum nu am avut ,am folosit cele mai subtiri frunze de la ceapa verde).Se toarna sosul de rosii amestecat cu cel de rodii se mai condimenteaza cu sare si piper si 1 lingurita zahar brut.Se lasa sa dea 2 clocote si este gata.Se serveste alaturi de cartoifi,orez ,sau ce va place.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise