Bucata de muschi se taie in doua,apoi se preseaza cu mana(nu se bate).
Intr-o tigaie,se incinge uleiul de masline si se prajesc boabele de piper cateva secunde.Se condimenteaza muschiul cu sare si piper,apoi se prajeste cate 8 minute pe fiecare parte.(Daca il vreti mai facut il tineti cate 10 minute pe fiecare parte)Cand este facut pe ambele parti se adauga vinul,se lasa sa se evapore alcoolul,apoi se adauga frunzele de ceapa fin tocate.(in mod normal la acest preparat era nevoie de ciboulette,cum nu am avut ,am folosit cele mai subtiri frunze de la ceapa verde).Se toarna sosul de rosii amestecat cu cel de rodii se mai condimenteaza cu sare si piper si 1 lingurita zahar brut.Se lasa sa dea 2 clocote si este gata.Se serveste alaturi de cartoifi,orez ,sau ce va place.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii