Muschiul de vita se taie in 2 bucati perpendicular pe fibra si se trage la grill pe toate partile. Daca dorim mai bine facut il asezam in tava, acoperim si dam la cuptor.
Sosul: intr-o tigaie punem untul. Smantana se amesteca cu 1 lingurita de faina apoi se adauga peste untul topit. Se da in 2-3 clocote apoi adaugam gorgonzola. Adaugam sare dupa preferinta. Cand muschiul este gata portionam dupa ce l-am lasat 2-4 min sa respire. Apoi adaugam sosul. Ciupercile se curata de codite, se spala si se scurg. Ceapa se curata, se spala, se toaca fin. Ardeiul se spala, se curata, se toaca marunt. Coditele de la ciuperci se toaca marunt. Se trag la tigaie si se formeaza o farsa adaugind marar si condimentam cu sare si piper dupa gust. Cu aceasta farsa umplem palariile si dam la cuptor. Cand sunt gata putem gratina cu cascaval, branza,gorgonzola etc. Se servesc calde cu salata de sezon
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii