Reteta postata pe: 05 septembrie 2010
Ingrediente
2 linguri ulei de masline cu aroma de piper, 400 gr muschi de vita, taiat cubulete, 1 ceapa, tocata, 2 catei de usturoi, tocati, 4 rosii, decojite si taiate cubulete, 500 ml vin rosu, 400 ml bulion de rosii, 50 gr amdion alimentar, 1 lingurita oregano uscat, 1 lingura zahar, sare de mare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Incinge uleiul intr-o cratita si prajeste carnea pe toate partile pana cand s-a rumenit.Scoate carnea, adauga ceapa si caleste-o pana cand incepe sa se inmoaie.Adauga usturoiul si caleste-l minut.Adauga rosiile si calest-le 2 minute apoi toarna vinul rosu, bulionul si adauga carnea de vita prajita.Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 30 minute.
Dizolva amidonul in apa rece si adauga-l in cratita.Amesteca bine apoi adauga oregano, zahar si sare dupa gust.Lasa totul sa mai fiarba pana cand sosul se ingroasa.Serveste preparatul cu paste,cartofi piure sau natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita in sos rosu" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010
Si eu pregatesc asa ceva dar fara vin, o voi incerca si eu cred ca reteta ta e o bunatate !
husni (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010
Imi place mult,mincarea asta;de obicei,o fac,fara vin;dar voi incerca,cu vin.Eu pun niste zeama de lamiie. Am facut si cu piept de curcan;e f.bun. Multumesc,Laura.