Carnea o spalam si o curatam de pielite (care merge), intr-un vas adaugam laptele si carnea.
Carnea o spalam si o curatam de pielite (care merge), intr-un vas adaugam laptele si carnea. Acoperim cu folie si dam la frigider 1 ora.
Intre timp curatam ceapa, morcovul, usturoiul, ardeiul iute, le taiem rondele, scoatem vasul cu carne de la frigider, adaugam legumele, condimente dupa gust, vinul, uleiul si apa cat sa acopere carnea.
Acoperim cu folie si dam la rece 24 ore, din cand in cand intoarcem carnea in marinada.
Intr-o tava (eu am tapetat cu hartie de copt) adaugam carnea, crengutele de rozmarin si 1/2 din marinata in care a stat carnea. Acoperim cu folie de aluminiu.
Dam la cuptorul incalzit la 220 g 15 min, timp in care carnea va face o crusta, dam focul la 170-180 grade C si lasam cca 3 ore,
Din ora in ora intoarcem carnea in marinata, in ultima jumatate de ora indepartam folia ca sa se rumeneasca frumos, verificam daca este gata cand furculita intra usor in carne.
In sosul ramas de la marinata eu am facut cartofi cu rozmarin la cuptor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii