Se pune apa la fiert si cand a clocotit se pune muschiul
de vitel taiat bucatele mici si se lasa sa dea un clocot.
Se taie ceapa verde si usturoiul felii mici si se calesc
un pic intro- tigaie cu ulei apoi se adauga rosiile
decojite taiate marunt si sosul din cutie.
Cand a inceput sa fiarba se adauga bucatelele de
carne oparite, se pune vinul si se lasa la foc mic cu capac.
Se adauga piper si sare si aproape de sfarsit oregano.
In apa in care am oparit carnea de vita punem cartofii taiati cubulete mici si delikat si ii lasam sa fiarba.
Cand sunt gata ii scoatem intr-un castron, se serveste carnea cu sos si cartofii langa si se presara patrunjel verde taiat, pe deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii