Muschi de vitel cu sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Muschi de vitel cu sos

Ingrediente

  • - 500 g muschi vitel ;
  • - 1 legatura ceapa verde ;
  • - 1 jumatate legatura usturoi verde ;
  • - 1 cutie rosii decojite ;
  • - 3 cartofi mari ;
  • - 100 ml vin alb dulce ;
  • - 1 mana patrunjel verde ;
  • - delikat, sare, piper, oregano .

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si cand a clocotit se pune muschiul

de vitel taiat bucatele mici si se lasa sa dea un clocot.

Se taie ceapa verde si usturoiul felii mici si se calesc

un pic intro- tigaie cu ulei apoi se adauga rosiile

decojite taiate marunt si sosul din cutie.

Cand a inceput sa fiarba se adauga bucatelele de

carne oparite, se pune vinul si se lasa la foc mic cu capac.

Se adauga piper si sare si aproape de sfarsit oregano.

In apa in care am oparit carnea de vita punem cartofii taiati cubulete mici si delikat si ii lasam sa fiarba.

Cand sunt gata ii scoatem intr-un castron, se serveste carnea cu sos si cartofii langa si se presara patrunjel verde taiat, pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise