Vinetele:
Vinetele le taiem in 4 pana aproape de cotor.Le prajim in ulei incins pana se rumenesc si devin crocante.Le punem in marinata cel putin 3 ore.
Marinata:
In 250 ml de apa punem otetul,sarea,piperul,piperul boabe si usturoiul tocat marunt.
Muschiul:
Eu l-am impletit pentru aspect se poate si sub forma de gratar s-au ce forma vrem.Carnea condimentata cu vreo 3 ore dinainte am pus-o intr-o tava antiaderenta (fara ulei).Cand a inceput sa se rumeneasca turnam putin vin.Dupa ce s-a evaporat vinul punem putina bere si e gata cand s-a evaporat berea.(stiti ca vinul fragezeste iar berea indulceste)Se pot servi cu salata verde proaspata.Eu am un soi de salata verde cu margini rosii super gustoasa!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii