Se ia muschiul de porc, in care introducandu-se un cutit,se vor face gauri pe lungul muschiului.Acestea se vor umple cu : masline,usturoi si sunca(toate taiate felii),si puse pe rand(exemplu:o felie de maslina,una de usturoi,una de sunca,iar una de maslina,una de usturoi,una de sunca etc).Dupa ce umpleti toate gaurile,muschiul se va condimenta pe dinafara.Apoi il puneti intr-o tava inalta,de cuptor,ce a fost unsa cu ulei,iar peste muschi se va turna un pahar de apa si unul de vin.Se da la cuptor la foc mare.Din cand in cand,cu o lingura stropiti muschiul cu sosul din tava.Cand muschiul s-a fiert bine,puneti masline intregi in tava si felii de usturoi.Apoi dupa 10 minute adaugati 3 linguri de bulion,ce le amestecati bine in sos,si stropiti muschiul,si apoi se mai lasa 10 minute in cuptor.Pofta buna
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii