Incepem asa:
Muschiul il taiem feli de un cm, spalam carnea si o punem la fiert timp de o ora cu sare
Intre timp preparam sosul tiganesc:
ceapa alba o tocam foarte marunt si o punem la calit impreuna cu jumatete de ardei gras rosu bine maruntit.
Lasam sa se caleasca la foc mic dupa care adaugam 250g de suc de rosii, mai lasam circa 7 minunte la calit si il dam la o parte sa se raceasca (e ft important acest lucru); se poate servi cu cartofi auri sau piure.
Apoi taim cele 2 cepe in jumatati si apoi rondele, dupa care taiam si celelalte 3 jumatati de ardei in cuburi putin mai marisoare.
Dupa toate acestea ne ocupam de sos in intregime si adaugam sucul de rosii ramas si sosul tiganesc preparat; amestecam bine si adaugam sare, piper dupa gust, scortisoara si zaharul se amesteca bine si se lasa 15 minunte la frigider.
Apoi luam un vas pe care il vom folosi la cuptor si punem un strat de ceapa, putin sos ca sa acopere fundul recipientului, apoi adaugam ardeiul gras pe care l-am maruntit, apoi feliile de muschi, iar peste adaugam sos incat sa acopere suprafata; dupaia incepem din nou cu ceapa ramasa, ardeii, carnea si iar tot sosul peste si il acoperim. Incalzim cuptorul la 250 grade 15 min. Iar timp de 1 ora lasam totul la cuptor la 200 de grade.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii