Muschiulet de porc impanat ( rulat )

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Muschiulet de porc impanat  ( rulat )

Ingrediente

  • Un muschiulet de porc (aprox.1kg)
  • 100 - 150 g slanina afumata
  • 1-2 carnati semiafumati sau afumati
  • 10 catei de usturoi
  • 5 linguri de ulei
  • sare dupa gust, piper negru proaspat macinat, rozmarin si alte condimente dupa preferinta fiecaruia.

Mod de preparare

Se cresteaza muschiuletul pe toata lungimea lui obtinandu-se o felie subtire si plata.

Se impaneaza cu slanina si usturoiul (se fac mici buzunare in carne unde infigem cateii de usturoi si slanina) se condimenteaza cu sare si piper.

Se ruleaza (adaugand carnatii in interior) si se leaga vertical si orizontal.

Asezam muschiuletul pe o tava de cuptor, adaugam 4-5 linguri de ulei si circa 150 ml apa.

Se tine la cuptor o ora la temperatura de 230 grade, dupa care se intoarce si se mai lasa circa o jumatate de ora la o temperatura de 260 grade pana se rumeneste(pentru aspect).

Se serveste cu o garnitura la alegere( cartofi taranesti, cartofi nature, amestec de legume, ciuperci sote`...) sau orice fel de salata .

POFTA BUNA !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise