Muschiulet de porc impletit cu carnati

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Muschiulet de porc impletit cu carnati

Ingrediente

  • 2 muschiuleti de porc
  • 200 g carnati proaspeti, in intestine de oaie
  • 2 linguri ulei masline
  • 200 ml vin
  • 1 lingurita chimion
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 caciulie usturoi
  • salvie
  • piper mozaic
  • sare

Mod de preparare

Cei doi muschiuleti i-am pus la marinat pentru cateva ore într-un amestec de vin alb cu usturoi mult (5-6 catei zdrobiti si mărunţiti ),salvie, chimion , piper rosu si negru proaspăt macinat, ulei de măsline , sare si vin.

Dupa cateva ore bune( de preferat de seara pina dimineata)se impletesc in 3 cei doi muschi cu carnatul si ceapa verde taiata in doua pe lungime.Stropesc muschiul cu cateva puf-uri de ulei.

Am asezat apoi, muschiuletul impletit ,pe o folie de aluminiu,destul de mare incat sa o pot impacheta la final.

Am impachetat strans si am pus folia intr-o tava cu marinada ramasa.

Am tinut-o in cuptor la foc mediu 30 minute. Dupa acest interval, se crapa folia deasupra cat sa se poata rumeni mai apoi si se fac niste buzunarase pentru a se putea introduce bucatile de usturoi. Se da inca 20 minute la cuptor, dupa ce s-a stropit in prealabil cu zeama din tava( daca mai trebuie , adaugam apa).

Muschiuletul se poate servi cu diferite garnituri de legume.

Eu l-am servit cu piure de cartofi, alaturi de muraturi.

Pofta mare !

POZE: http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/03/muschiulet-de-porc-impletit-cu-carnati.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise