Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic

Ingrediente

  • 500 gr muschiulet de porc
  • 1 ardei verde iute
  • 1/2 ardei iute rosu uscat
  • 3 cepe/ 1 legatura ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 8 rosii chery
  • 1 lingurita praf curry
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 200 gr orez
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 50 ml supa de carne
  • susan

Mod de preparare

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie sau Wok, dar sa nu se arda si adaugam carnea taiata in bucatele mici la prajit. Condimentam cu sare, piper si lasam 2-3 min la foc iute, scuturand din cand in cand. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si adaugam la carne, lasam pana ce se inmoaie ceapa. Apoi, adaugam ardeiul iute taiat, pasta de ardei, rosiile chery si praful de curry. Scuturam putin tigaia, lasam inca 2-3 min apoi stingem cu supa de carne si adaugam 2-3 linguri sos de soia. Lasam totul pe foc potrivit si lasam sa scada, intre timp, fierbem orezul separat in apa cu sare, al-dente.

Se serveste cu orezul fiert si cu seminte de susan !!!

Pofta mare!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise