Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga.
Batem carnea pe ambele parti.Tocam marunt rosia si ardeiul,zdrobim cateii de usturoi apoi ii tocam mai marunt.
Amestecam uleiul, rosia, ardeiul, usturoiul,cimbrul, boiaua si vegeta.
Intindem acest amestec peste bucata de carne apoi rulam.Asezam rulada intr-un vas termorezistent in care am pus putina apa si introducem la cuptor la foc mediu.Dupa 30 minute adaugam morcovii taiati bucati mai mari si cartofii intregi.Daca este nevoie mai adaugam putina apa.
Lasam la cuptor pana se rumenesc usor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii