1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime facem mici gauri in care vom introduce cateii de usturoi.
2. In tava punem ulei si facem un pat de ierburi aromate cu un pic de sare si asezam muschiuletii pe patul de ierburi,apoi ii invelim cu ierburi aromate, condimente si sare, ii invelim in folie de aluminu. Eu am folosi o tava cu capac si dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos.
3. Am invelit sfecla rosie in folie de aluminiu, fiecare separat, si am asezat in cuptor la copt, se poate pune in tava mare de la aragaz in timp ce se fac muschiuletii asa vom economisi gaz si timp. Cand intra furculita in sfecla rosie inseamna ca sunt gata, le scoatem si la curatam de coaja si apoi le dam prin razatoarea mica.
4. Prin razatoarea mica vom da si radacina de hrean,apoi amestecam sfecla cu hreanul, cu ulei de masline, sare dupa gust si otet de mere.
5. Taiem muschiuletul felii, asezam langa el salata de sfecla rosie si felii de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii