Se taie muschiuletii in patru fasii,pe lungime dar capatul mai gros sa ramana \"legat\".Se impletesc muschiuletii ,la capat pentru a nu se desface se prind cu scobitori.se pun la prajit pe gratar.Cand sunt rumeniti se toarna peste ei sosul vanatoresc preparat si inca 250 ml apa.Se adauga si ciupercile taiate felii.Se lasa sa fiarba inabusit pana cand se ingroasa sosul.
Separat se fierb si s scurg pastele,se trec printr-un jet de apa rece apoi se rumenesc usor in unt.Se aseaza pe un platou pastele iar peste ele muschiuletii cu sosul .Se mai poate adauga si smantana.
Eu folosesc pastele de la supa instant Rolton(3 pachte) si le prepar dupa instructiunile de pe plic dar nu mai pun si pliculetul d grasime iar cand sunt \"umflate\" le scurg.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii