Strugurii se spala si se lasa sa se scurga bine.
Se aleg boabele de pe fiecare ciorchine si se pun la mixat in robotul de bucatarie sau se dau prin masina de stors.
Ceea ce rezulta se da prin strecuratoare si se invarte cu lingura in strecuratoare sa curga tot sucul.
Mustul se pune in sticle la frigider si se consuma in 2-3 zile.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii