Perele curatate de coaja si casuta cu seminte,se taie si se pun intr-un vas cu apa pe foc,impreuna cu zahar si anason;dupa 30min de fiert,se strecoara perele fara sa se arunce zeama,se scoate anasonul apoi se paseaza la blender,piureul obtinut se amesteca cu zeama de la fiert,se trece prin sita,se apune din nou pe foc,se potriveste de gust,se stoarce lamaia iar dupa cateva clocote se pune fierbinte in sticle la fel ca si sucul de rosii apoi se racesc in patura.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii