Negreasa cu nuca

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Negreasa cu nuca

Ingrediente

  • 150 g ciocolata neagra
  • 125 g unt
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • 1 pachetel drojdie uscata
  • 100 g miez de nuca
  • 50 de g migdale
  • 1 peaf de sare
  • fructe zaharisite

Mod de preparare

1) Tai ciocolata bucati si o topesti pe aburi, adaugi untul, putin cate putin , si amesteci oana, se obtine o compozitie cremoasa. Separat, bati ouale cu zaharul , adaugi ciocolata un praf de sare si incorporezi treptatfaina amestecata du drojdia, la sfarsit adaugi nucile , migdalele taiate fin si amesteci bine.

2)Torni compozitia intr-o tava unsa cu unt, tapetata u faina si o introduci in cuptorul pe care lai incalzit inainte, pentru circa 45 de minute.

3)Decorezi cu fructe zaharisite pe care leai taiat marunt ( sau cu fistic zhrobit).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise