Negresa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Negresa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 cani de zahar
  • 1 cana ulei
  • 2 cani lapte
  • 4 cani faina
  • 2 linguri bicarbonat
  • 6 linguri gem
  • 5 linguri cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • Glazura: 6 linguri zahar pudra
  • o lingura cacao cernuta
  • 2 linguri apa
  • unt cat o nuca
  • nuca de cocos pentru decor

Mod de preparare

Se mixeaza bine ouale cu zaharul, iar apoi adugam uleiul, laptele si gemul. Amestecam treptat pana se incorporeaza tot, iar apoi adugam bicarbonatul, faina si cacaoa.

Compozitia o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. O coacem in cuptorul prealabil incalzit timp de 40 min.

Cu 5 minute sa scoatem prajitura din cuptor pregatim glazura astfel: Zaharul se amesteca cu cacaoa (este mai bine sa cerneti cacaoua intr-o strecuratoare mica ). Se adauga apa si se pune la fiert, pana cand se topeste zaharul . Se ia de pe foc , se pune untul si se amesteca pana cand se topeste, apoi se toarna peste negresa si se niveleaza. Deasupra ornam cu nuca de cocos. Este foarte buna si usor de pregatit! POFTA BUNA!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise