Se mixeaza bine ouale cu zaharul, iar apoi adugam uleiul, laptele si gemul. Amestecam treptat pana se incorporeaza tot, iar apoi adugam bicarbonatul, faina si cacaoa.
Compozitia o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. O coacem in cuptorul prealabil incalzit timp de 40 min.
Cu 5 minute sa scoatem prajitura din cuptor pregatim glazura astfel: Zaharul se amesteca cu cacaoa (este mai bine sa cerneti cacaoua intr-o strecuratoare mica ). Se adauga apa si se pune la fiert, pana cand se topeste zaharul . Se ia de pe foc , se pune untul si se amesteca pana cand se topeste, apoi se toarna peste negresa si se niveleaza. Deasupra ornam cu nuca de cocos. Este foarte buna si usor de pregatit! POFTA BUNA!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii