Negresa cu cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Negresa cu cocos

Ingrediente

  • 2 cani zahar
  • 3 cani apa minerala
  • 1 cana ulei
  • 1 borcan (400 g) gem de prune sau caise
  • 5 linguri cacao
  • 1 cana nuca de cocos
  • 2 linguri praf de copt stins cu zeama de lamaie
  • 3 cani faina
  • 1 lamaie
  • stafide, rahat
  • arome

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele solide (zaharul, cacaua, nuca de cocos si coaja de lamaie).

Se pune apa intr-un castron, se adauga aromele (esenta de rom, vanilie...) si uleiul si se mixeaza cu ingredientele solide.

Se adauga faina si gemul de prune sau caise.

Se pune compozitia in tava si se adauga rahatul.

Se coace la foc potrivit aprox. 1 h. Se incearca cu scobitoarea.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise