300 grame zahar, untul, cacao, ceasca de lapte se pun in cratita, pe foc mic. Cand fierbe se da la o parte sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina amestecata cu praful de copt. Albusurile de la cele 5 oua se bat cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga apoi 100 gr zahar pudra si se bat pana devin o bezea tare. Se adauga peste compozitia de cacao si se omogenizeaza cu miscari verticale. Se pune in tava tapata cu hartie de copt. Se da la cuptor la foc potrivit, e gata cand trece testul cu scobitoarea. Se scoate din cuptor si se lasa la racit. Se face o glazura din ciocolata ulei si 2 linguri zahar pudra (eu folosesc cuptor cu microunde). Se intinde peste prajitura si se orneaza.
Eu am facut o portie ieri (vineri) si azi am mai facut una!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii