Negresa cu nuca de cocos

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Negresa cu nuca de cocos

Ingrediente

  • o cana de unt moale,o cana de zahar,4 oua,2cani de faina,4 linguri de cacao,o jumatate lingurita sare de lamaie,o jumatate cana de nuca tocata.
  • Umplutura de cocos:200g nuca de cocos,o cutie de lapte c ondensat(420g).
  • Glazura:4 cubulete de ciocola de menaj si putina margarina.

Mod de preparare

Intr-un castron mare se bate untul cu zaharul pana cand se obtine o crema usoara si spumoasa.Se adauga oul,se amesteca bine.Se combina faina,cacaua si sarea de lamaie;se adauga treptat in mixtura cremoasa.Se aduaga nuca.Se intinde jumatate din compozitie intr-o tava de copt, unsa.

Pentru umplutura se amesteca nuca de cocos si laptele condensat si se intinde peste compozitia din tava.Se acopera cu restul de compozitie si se coace timp de 30-45 de minute sau pana cand o scobitoare infipta in mijlocul prajiturii iese curata.Se raceste pe gratar.Dupa ce se raceste se toarna glazura din ciocolata(ciocolata topita cu putina margarina).Se taie in dreptunghiuri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise