Intr un bol se amesteca zaharul cu apa, bicarbonatul, esentele, cacaoa, uleiul si gemul(de orice fel-eu prefer de caise sau prune). Se adauga faina in ploaie,si se amesteca pana devine o compozitie omogena.
Se coace la foc potrivit in tava unsa si tapetata cu faina.
Ingredientele pentru sirop se pun la foc mic, iar cand incepe sa se lege se stinge focul.
Cand este gata negresa se toarna deasupra siropul. Se presara nuca macinata, fulgi de cocos sau fulgi de ciocolata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii