Se pun intr-un vas cele 3 cani de faina, apoi zahar, zahar vanilat, praf de copt, cacao si esenta rom. Se amesteca bine, dupa care se adauga uleiul + apa (la final, pt a evita formarea cocoloaselor). In compozitia preparata de adauga stafidele sau nuca si se pune intr-o tava tapetata cu margarina si faina. Se tine cca 20-25 min la cuptor.(cuptorul sa fie bine incins inainte).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii