Un desert excelent preparat cu ajutorul aparatului slow cooker Crock Pot.
Topim la bain-marie ciocolata si untul.
Cu ajutorul unui mixer batem zaharul, ouale si vanilia. Incorporam ciocolata topita.
Adaugam faina si praful de copt si amestecam bine.
Turnam compozitia in oala noastra Crock-Pot (noi am folosit hartie de copt, este mai usor de scos din forma).
Setam timpul la 4-5 ore pe HIGH.
Cand este gata o scoatem din forma si o lasam sa se raceasca. In acest timp facem sosul de ciocolata, foarte simplu, topim toate ingredientele la bain-marie.
Turnam sosul de ciocolata peste negresa si ornam cu nuca maruntita din belsug.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii